Om mig


Mine billeder er feminine og harmoniske. De har en lethed over sig, samtidig med et vis grad af melankoli. Jeg er inspireret af Nordens farvesammensætning, de kølge blå nuancer, Jeg er halv færing, og Færøerne ses subtilt i alle mine billeder, i form af farver, former og stemninger.


Jeg har arbejdet som freelance journalist (autodidakt) hvor jeg udarbejdede temasager/sider med boligen som omdrejningspunkt, primært visuelt. Boliginteriør, møbeldesign, kunst, nyheder og trends, for bl.a. Femina, Mad & Bolig, Isabellas. Alt for Damerne. Spis Bedre og alt om Haven.

 Samtidig arbejdede/arbejder jeg som kunstner. Jeg sælger selv mine billeder, og jeg er bl.a. repræsenteret ved Galleri Art-for-future (art-for-future.com). Jeg arbejder også som kalligraf, hvor jeg har opgaver som bordkort, invitationer. Jeg har arbejdet on site hos Burberry og Louis Vuitton. Blandt andre kunder er DR, Hugo Boss.

Jeg uddannede til kalligraf og skriftdesigner på Reigate School of Art & Design i England, hvor jeg dimmitterede i 2000, efterfølgende arbejdede jeg i London som kalligraf hos London Scribes, vores højest profilerede kunde var Prinsen af Wales.

Før jeg tog til England arbejde jeg som informationsmedarbehder på KØS i Køge, og inden da uddannede jeg mig til papirhandler hos Tutein & Koch i Kbh. i 1995

Jeg har løbende uddannet mig på kurser. Jeg har været på ca. 20 forskellige kurser da jeg boede i England, alle var om kalligrafi og skriftdesign, med forskellige tilgange.

         Jeg har været på Holbæk Kunsthøjskole, 3 gange på sommerkursus á 14 dage, i serigrafi.

         På Århus Kunstakademi, har jeg været på kursus i cyanotopi, kollografi, maling, samtidskunst.